Професії майбутнього


Привіт😀. Нещодавно я ознайомилася зі списками професій за версією EdCamp, Studway, Освіторія.  Тож я склала свій власний список професій майбутнього, спираючись на отриману інформацію, зі вказаних джерел.


  1. Спеціаліст із сонячних технологій🌞: За 112 годин Сонце дає стільки енергії, скільки міститься у всіх запасах нафти, вугілля і природного газу на Землі. Акумулювання цієї маси енергії за допомогою сонячних технологій під керівництвом людей такої професії дозволить нам виробляти електроенергію, вкрай необхідну для комфортного життя людини.
  2. Шкільний дієтолог🍌: Шкільний дієтолог гарантуватиме, що учні отримують харчування відповідно до їхніх особистих фізіологічних потреб.
    Також, шкільні дієтологи навчатимуть дітей правильно й збалансовано харчуватись.
  3. Консультант з питань роботів🤖: У майбутньому домашні роботи будуть працювати в хатньому господарстві або піклуватись про дітей чи літніх людей.
    Тому їх власники потребуватимуть консультацій для вибору правильного робота для сім'ї, а також подальшого його програмування та обслуговування.
  4. Посол з культури компанії: Людина цієї професії відіграватиме важливу роль у забезпеченні позитивної робочої культури, тому що працюватиме частково як гуру лідерства, терапевт, і координатор.Для опанування такої професії особі потрібні гарні навички спілкування з людьми та креативне мислення.
  5. Міський фермер🌳: Ці спеціалісти намагатимуться парниками максимально зменшити споживання енергії.Парники будуть розбудовані на багатоповерхівках та відіграватимуть важливу роль у забезпеченні міського населення городиною.
  6. Дизайнер емоцій😄: Дизайнер емоцій повинен буде передбачити, як споживач сприйме той чи інший товар або контент сайту. Його завдання — знаходити методи впливу на споживачів через конкретні органи відчуття та виводити їх на певні емоції та дії. Дослідники стверджують, що вже за 4-6 років багато підприємств у найрізноманітніших галузях захочуть мати в штаті фахівців, що одночасно обізнані в психології, фізіології та соціології. І можуть не тільки проаналізувати реакцію аудиторії, а й змоделювати її.
  7. Проектувальник особистої безпеки🔐:Звичайного страхування від нещасних випадків та хвороб людям майбутнього буде недостатньо.Вони захочуть їх передбачити та попередитиТут і прийде на допомогу фахівець, що оцінює і проектує життя людини з точки зору всіх можливих ризиків: від генетичної схильності до певних захворювань до ймовірності аварій і того, що людина стане жертвою злочину.
  8. IT-генетик💻: Ця професія вже існує, однак масового поширення, за прогнозами, набуде в найближче десятиріччя. Методику внесення змін у генетичний апарат для боротьби із захворюваннями зараз тестують в основному на тваринах. Однак вже є успішні випадки генотерапії людей. У майбутньому IT-генетики зможуть складати індивідуальні плани лікування, а також запобігати хворобам на ранній стадії. Поширяться аналіз сімейних карт і дослідження невиліковних генетичних мутацій.
  9. Дизайнер віртуальних світів🌍: За 3-5 років значно збільшиться кількість охочих подорожувати віртуальними світами. Це будуть не тільки геймери, а й звичайні люди, які зможуть віртуально відвідати інші країни або, наприклад, концерт, де не можуть бути фізично.
  10. Наставник📜 - не просто вчитель, а той, хто надихатиме на пізнання. 


Коментарі

  1. Привіт😊 Дуже цікаво було прочитати цю статтю. Для себе я відкрила багато нового. Особливо сподобалась професія шкільного дієтолога, адде наріщі це дуже актуальна тема, тому що на сьогоднішній день багато підлітків, починаючи з дитинства, харчуються неправильно, тому шкільні дієтологи в майбутньому будуть підбирати кожній дитині особисте збалансоване харчування😋😇🤗
    Продовжуй писати статті у тому ж дусі, адже в тебе непогано виходить. Інформація є дуже цікавою та інформативною😝💎

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже подобається твій блог! Ця публікація, також, дуже інформативна, адже кожному з нас треба обрати професію. Потрібно знати за чим майбутнє та які напрями будуть популярними. Коли буде наступний пост? Чекаю з нетерпіння😃

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Професія моєї мрії

Країна, яку я мрію відвідати